Studiu de caz Spatzioo

SPATZIOO este o platformă cu ajutorul căreia se pot închiria, vinde și administra mai multe proprietăți rezidențiale sau comerciale.

SPATZIOO avea nevoie ca felul în care se prezintă platforma lor să reflecte în totalitate profesionalismul din mediul offline, motiv pentru care echipa a apelat la serviciile noastre.

Magic 5 a dezvoltat pentru SPATZIOO o platformă web simplu de utilizat, cu ajutorul căreia pot pune la dispoziția clienților o serie de apartamente de închiriat, care pot fi vizualizate rapid, întrucât pot fi filtrate în funcție de caracteristicile și preferințele utilizatorilor.

Totodată, echipa Magic 5 s-a ocupat de promovarea platformei și s-a asigurat că aceasta beneficiază de cele mai bune rezultate din punct de vedere al motoarelor de căutare. Acest lucru a fost posibil datorită faptul că, platforma SPATZIOO este rapidă și beneficiază de CMS-ul nostru custom, dedicat clienților premium.

Ne bucurăm că am reușit să dezvoltăm pentru partenerii noștri o platformă web care poate fi gestionată foarte ușor și care îi va ajuta să își îndeplinească obiectivele de afaceri.

Dacă nu ai vizitat încă platforma, o poți face accesând acest link-ul:  SPATZIOO.