Câștigă o lună gratis de marketing de la Magic 5

Câștigă o lună gratis! De ce?! De marketing marca Magic 5-de la A la Z!

Se zice că nimic nu este gratuit în viață…dar această campanie este cu siguranță excepția care întărește regula!

Începutul e mai greu, restul vine de la sine. Pentru că știm ce înseamnă acest început chiar și în afaceri, am conceput un ajutor pentru cei care se confruntă cu el.

Orice poate fi îmbunătățit! Ce îți oferim gratuit?

Începem cu METAmorfoza socială - Social Media content (Facebook, Instagram, LinkedIn-in), cu câte 3 postări pe săptămână (design grafic copywriting). Ulterior trecem prin universul Google-campanie GoogleAds pentru tine și click-urile valoroase. *

La final, oferim feedback pentru întreaga activitate și îți oferim calea spre succes. Chiar într-o lună de consultanță continuă, putem aduce plus-valoare ,,copilului” tău la început de drum.

Născuți din succesul afacerii tale, Magic 5 Marketing stă la baza numeroaselor branduri naționale și internaționale, poziționați corect pe piața din care fac parte. Nu facem discriminări, adorăm orice tip de afacere și domeniu. Dacă este important pentru tine, va fi și pentru noi!

Poate dorești să te înscrii cu afacerea ta pentru know-how, o nouă abordare, un vibe fresh de succes sau chiar un trial al serviciilor profesionale de Marketing.

Specialiștii Magic 5 îți stau la dispoziție pentru detalii!

Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

Cum te poți înscrie pentru o lună gratis de marketing

Pentru înscrieri, vă invităm să completați formularul de mai jos până pe data de 31.01.2022.

*Câștigătorul va fi anunțat live pe pagina Facebook Magic 5, cu ajutorul Random.org, pe data de 31.01.2022 la ora 12:00.

*Costurile catre terti trebuie asumate de catre castigator ( Google Ads, Facebook Ads )