Site-uri la cheie

Salutări,

Într-o lume în care toți promit dar mai nimeni nu livrează, într-o lume în care e plin de promoții dar nu e loc și de întâmplări reale, doarece ele nu sunt atractive, noi vrem să facem ceva. Nu doar că ne dorim, dar deja am plantat sămânța unei acțiuni care va schimba ireversibil optica asupra a tot ceea ce înseamnă web design, marketing, app development și SEO în general. De ce credem asta? Pentru că pentru prima dată în istorie vom documenta și arăta publicului larg care este procesul, de la început și până la final (final insemnând până când apar rezultatele).

Cum vom face asta? Care este mecanismul din spatele "Site-uri la cheie"?

Mecanismul este simplu:
Oricine care are nevoie de un website de prezentare de maxim 10 pagini, se poate înscrie și chiar e recomandat să o facă, la Site-uri la cheie.
Pentru primul episod, vom extrage dintre cei înscriși un fericit câștigător în data de 1 Mai 2023.
Până la acel moment, noi vom tot posta în social media despre acest concept și vom atrage cât mai multă lume.
După 1 Mai vom contacta câștigătorul și vom începe efectiv să lucrăm împreună.
Se vor filma atât interacțiunile cu clientul, cât și rezultatele care vor apărea, precum și procesele de producție. Bucăți relevante din aceste video-uri vor fi postate pe social media, zilnic, sub hashtag-ul #siteurilacheie.
După ce vom livra website-ul, timp de o lună ne vom ocupa și de marketing și chiar și de SEO, atât on-site cât și off-site.
După această perioadă vom documenta și afișa rezultatele, astfel încât totul să fie transparent și trasabil.

Cine se poate înscrie la "Site-uri la cheie"?

Oricine are nevoie de un website de prezentare de maxim 10 pagini, indiferent dacă este în România sau nu, dacă promovează melcii de grădină, veganismul sau cea de-a treia venire a lui Gandalf!
Oricine are un site deja sau are nevoie de unul nou.
Oricine este pregătit să își cumpere domeniu și hosting (noi nu ne ocupăm cu aceste aspecte).
Oricine, chiar dacă are sau nu, un logo, o identitate vizuală sau ceva gata pregătit. Singura noastră cerință este ca noul site să nu aibă mai mult de 10 pagini.
Chiar și celor care urmează să lucreze cu noi și corespund din punct de vedere al dimensiunii proiectului cu cerințele "Site-uri la cheie", le recomandăm să se înscrie în acest concurs. Dacă vor câștiga, le vom rambursa orice sumă ne-ar fi plătit. Vorba e vorbă!

Cum să te înscrii la "Site-uri la cheie"?

Super simplu. Te duci în orice pagină a acestui site și, în josul paginii, la formularul de contact, selectezi "Vreau să mă înscriu la Site-uri la cheie".
Ideal ar fi să ne trimiți sub formă de mesaj și două-trei cuvinte despre proiectul tău.

Ce câștigi dacă ești ales câștigător la "Site-uri la cheie"?

Refacem logo-ul (dacă e nevoie), facem structura noului website împreună cu tine, desenăm câteva iterații de design și implementăm.
După ce avem un website nou-nouț (în funcție de disponibilitatea ta), concepem și implementăm o strategie de marketing pe o lună de zile calendaristică și un plan de SEO care să urmărească obiectivele stabilite prin strategia de marketing. Tu trebuie să vii doar cu ideea și, eventual, cu numele.

Dacă nu am reușit să lămurim toate aspectele conceptului "Site-uri la cheie" în acest articol, te rugăm să ne urmărești pe canalele de social media pentru informații suplimentare.
Dacă nu este pentru tine acest fenomen sau nu vrei să apari în fața oamenilor cu proiectul tău, nu e o problemă... Din păcate nu te poți înscrie în program, însă am aprecia dacă ai împărtăși această informație cu cineva care are nevoie de ea. Dar din dar se face raiul ;)