VIDEO Episodul 5 al Podcastului Inteligența Art Digitală cu Bogdan Buzu Vasilache

Aloha dragi cititori! Săptămâna aceasta am avut plăcerea de a ne așeza la masa discuțiilor cu un oaspete de excepție - Bogdan Buzu Vasilache, o forță a industriei FMCG și alimentare (cel puțin asta credem noi, cei de la Magic 5)

Bogdan este mâna forte din spatele a două branduri de succes: Balkanica Distral și Tradiții Românești. Am avut o discuție captivantă, plină de informații valoroase și, desigur, multe râsete.

Bogdan ne-a împărtășit povestea brandului Balkanica Distral, care a recent împlinit 10 ani de activitate. Creat de un grup de profesioniști pasionați de distribuția alimentară, Balkanica s-a născut din dorința de a aduce mai aproape gusturile tradiționale românești pentru clienții din străinătate. De la înființare, în 2012, au reușit să exporte o mică parte din România către întreaga Europă. Cu peste 3000 de exporturi până în prezent, au promis un lucru: calitatea este principala lor prioritate. Acest lucru a fost posibil prin faptul că sunt singurul distribuitor de produse etnice care are autorizație sanitară pentru temperatură ambiantă, refrigerată și congelată, dedicată exclusiv clienților din diaspora.

În paralel cu succesul Balkanica, Bogdan a lansat și Tradiții Românești, un brand care produce și vinde produse tradiționale românești. Fie că vorbim despre murături sau produse de carmangerie, Tradiții Românești livrează bucăți din sufletul și gustul României către cei aflați departe de casă, dar și pe mesele românilor de acasă.

În timpul discuției dintre el și colegul nostru Marius, nu au lipsit momentele de destindere și glumele. Energia pozitivă a fost la cote maxime, creând o atmosferă relaxată și plăcută.

Mai mult decât atât, acest episod al podcastului "Inteligenta Art Digitală" este o adevărată mină de aur pentru antreprenori și nu numai. Bogdan a împărtășit lecții valoroase despre marketing, web design, industria FMCG, afaceri și distribuție. 

Fie că sunteți la început de drum sau aveți deja o experiență solidă în domeniu, cu siguranță veți găsi ceva de învățat în acest episod.

Vă invităm să vedeți episodul (disponbil exclusiv pe canalul nostru de Youtube) pentru a vă bucura de toate perlele de înțelepciune oferite de Bogdan și, bineînțeles, pentru a vă bucura de câteva râsete bune.

Vă asigurăm că este un timp bine investit. Până la urmă, învățarea este un proces continuu și noi credem că este important să ne îmbogățim cunoștințele într-un mod distractiv și plăcut.

Așteptăm cu nerăbdare să ne împărtășiți gândurile și impresiile despre acest episod, lucru pe care îl puteți face pe oricare dintre conturile noastre de social media.

 Între timp, rămâneți conectați pentru mai multe discuții interesante în cadrul podcastului "Inteligența Art Digitală".